פשוט מאוד

  • פיצויי פיטורין לעובדת שעבדה 0.5 ו0.75 אחוז משרה
    הדס | 22/06/2008 14:44

    שלום, אני עבדתי תקופה של שנה ו-8 חודשים דרך כ"א. היו חודשים שבהם עבדתי 0.5 אחוז משרה וחודשים שבהם עבדתי 0.75 אחוז משרה. איך אני מחשבת את הפיצויים שלי? ראיתי סעיף בחוק שמדבר על הנושא והוא לא ממש מובן לי: תקנה 7: "עבר עובד מעבודה מלאה לעבודה חלקית או מעבודה חלקית למלאה, יחושב שכרו האחרון לגבי כל אחת מתקופת העבודה לפי שכרו ערב פיטוריו באופן יחסי למידת חלקיות עבודתו." תודה

    • פשוט מאוד
      שיר ורד | 22/06/2008 14:47

      את מסכמת את אחוזי המשרה בכל חודשי עבודתך (בין 0 ל 1) מחלקת ב 12 ומכפילה בשכר בחודש האחרון כפי שהיה משולם למשרה מלאה.

      • עוד שאלה
        הדס | 22/06/2008 14:57

        אז זה בעצם ממוצע משוקלל בשפה משפטית.... בארגון שבוא אני עובדת , שבוע עבודה מלא הוא 40 ש"ש למרות שעפ"י חוק זה 43 (או 5, אני לא זוכרת). עלי לחשב את השכר החודשי המלא עפ"י 43 ש"ש או עפ"י 40? (עבדתי עד עכשיו דרך כ"א ולא דרך הארגון)...

        • לפי מספר שעות העבודה שלך
          שיר ורד | 23/06/2008 11:42

          אם 50% משרה זה 20 שעות עבודה בשבוע אז לפי 40 , אם זה 21.5 אז לפי 43