שעות נוספות

  • שעות נוספות כלולות במשכורת גלובלית
    שי | 19/06/2008 20:58

    אני מקבל משכורת גלובלית של 5000 ₪ ברוטו + 196 ₪ נסיעות (חופשי-חודשי) .שעות עבודה 9-18 ,ללא ימי שישי .בתוך ה-5000 ₪ כלול עוד 20 שעות , כלומר כל יום עד שעה 19:00 .שאין עבודה לא חייב להישאר ואקבל את אותו משכורת . 20 שעות הנוספות הכלולות בברוטו ,מחושבות כשעות רגילות ולא 125% .האם צריכים להיחשב כ-125% ? תודה רבה ...

    • שעות נוספות
      עו"ד אריק שלו | 19/06/2008 21:14

      שעות נוספות רגילות צריכות להיות מחושבות לפי מאה עשרים וחמישה אחוזים באם הם בשעתיים נוספות ראשונות. עם זאת השעות הנוספות המשולמות לך משולמות כשעות נוספות גלובליות ומשכך על מנת שישלמו לך יתרות אתה צריך להוכיח שכלל השעות הנוספות שעבדת בפועל כפול השכר לשעה גבוה ממה שמשולם בפועל.

      • שעות נוספות כלולות במשכורת גלובלית
        שי | 19/06/2008 21:38

        בראיון עבודה נאמר לי שהברוטו 5000 ,מחושב לפי 24 ש"ח לשעה וגם 20 שעות נוספות מחושבות לפי 24 ש"ח . זה אומר שזה לא חוקי ? אני עובד פחות מחודש ,עדיין לא חתמתי על חוזה . תודה ...

        • שעות נוספות
          עו"ד אריק שלו | 20/06/2008 08:16

          שעתיים נוספות ראשונות צריכות להיות מחושבות לפי 125 אחוזים. באם אתה עובד עשריים שעות נוספות בחודש ומקבל פחות מהקבוע בחוק זה לא חוקי.

          • שעות נוספות - קריאה נוספת
            אתר הפורומים | 15/07/2008 11:52

            לקריאה נוספת, מקצועית, אודות שעות נוספות ראה: שעות נוספות