הרעת תנאים

  • הרעת תנאים
    א | 16/06/2008 21:49

    מקום עבודתי (בית ספר פרטי)הודיע לי שלא אוכל להמשיך לעבוד בהיקף המשרה שהיה לי במשך שנתיים ושעליי לעבוד במשרה מלאה. בנוסף השכר שהוצע לי נמוך מהשכר שהיה לי והחמור הוא שכרגע הם מציגים זאת כעזיבה שלי. האם זה נכון לפנות אליהם ולבקש שיתנו לי מכתב פיטורין או האם לכתוב מכתב שבו אני מתפטרת בגלל הרעת תנאים?

    • הרעת תנאים
      עו"ד אריק שלו | 16/06/2008 22:41

      בטרם מכתב התפטרות בדין פיטורין, יש לשלוח מכתב המפרט את ההרעה ומבקש לחדול ממנה. באם המעסיק ממשיך לדרוש שינוי בתנאי עבודה שאז זכותך לשלוח מכתב התפטרות בשל הרעת תנאים ובשל נסיבות בהן אין לדרוש ממך להמשיך בעבודתך.