ימי מחלה

  • ימי מחלה
    אבי | 14/06/2008 16:39

    לפני עשר שנים חתמתי על הסכם אישי.לפני כן היתי בהסכם קיבוצי והיו לזכותי כ -550ימי מחלה .בהסכם החדש מופיע בסעיף ימי מחלה שימי המחלה ניתנים לצבירה ופידיון.לפני כחודש ביקשתי לברר את יתרת ימי המחלה ,ולפתע נוכחתי לדעת שהנהלת המפעל מחקה את 550 ימי המחלה שהיו לפני שחתמתי על ההסכם ללא ידיעתי ואף על פי שבהסכם החדש מופיע סעיף צבירת ימי מחלה.שאלתי היא האם הם רשאים למחוק לי את ימי המחלה.? ומה עלי לעשות?

    • ימי מחלה
      עו"ד אריק שלו | 14/06/2008 18:14

      נראה שבשני החוזים ימי המחלה ניתנים לצבירה ופדיון. אתה צריך להתווכח (לתבוע סעד הצהרתי) באם יתרת ימי המחלה שלך נשמרת עד מועד זה בתוספת הצבירה.

      • דמי מחלה - עוד כמה פרטים
        זיו | 15/06/2008 10:39

        בכמה מילים שאומרות הכל. רצ"ב

      • ימי מחלה
        אבי | 16/06/2008 13:09

        איך תובעים סעד הצהרתי