דמי הבראה

  • דמי הבראה
    מיכאל | 07/06/2008 14:52

    שלום רב, לאחרונה (סוף מאי 2008) עזבתי מקום עבודה לאחר שנה וחודש (התחלתי בסוף אפריל 2007). במקום העבודה הנ"ל נהוג להוציא את כל העובדים לנופש מדי שנה במקום לשלם דמי הבראה. בשנה שעברה יצאתי לנופש אך השנה לא יצאתי כיוון שהנופש מתוכנן לתאריך מאוחר יותר מתארי

    • דמי הבראה
      עו"ד איתמר בן גוזי | 07/06/2008 19:59

      לא נכון מה שכתבת. דמי הבראה אינם נספרים לפי שנה קלנדרית, אלא לפי הותק שלך במקום העבודה. אם עבדת 13 חודשים, הרי מגיעים לך דמי הבראה עבור 13 חודשים, כלומר 5 ימים עבור השנה הראשונה ועוד חצי יום עבור השניה השניה (בשנה השניה בד"כ מגיעים 6 ימים ולכן מאחר ועבד