תשלום עבור עבודה

  • מה אני אמור לעשות???
    ליאור | 03/06/2008 22:38

    שלום שמי טל ליאור חייל משרת בנחל כקרבי השאלה שלי היא ככה אני בחובות מפה ועד הודעה חדשה הוצאתי גימלים בשביל לעבוד באבטחה עבדתי כשבועים ואז הודעתי להם שאני חוזר לבסיס בסופו של דבר היא התקשרה אלי {המזכירה של העבודה} ואמרה לי שאני לא מקבל שום כסף כי היא טוענת שלא הודעתי ! למי אני יכול לפנות לגבי זה?? ד.א לא היה לי אישור עבודה והיא העסיקה אותי , לא שילמה כמו שצריך בתודה ליאור

    • תשלום עבור עבודה
      עו"ד איתמר בן גוזי | 03/06/2008 23:38

      אם עבדת שבועיים - מגיע לך שכר עבור השבועיים האלו, אין פה בכלל שאלה. ביצעת רישום שעות עבודה? יש לך תיעוד כלשהו? אם יש לך, פשוט תחשב את השעות תכפיל כפול השכר שלך לשעה, תיגש למזכירות ביה"ש האיזורי לעבודה במקום בו עבדת, ותגיש תביעה. (כמובן כל זאת בהנחה שעד ה 10 לחודש לא תקבל את השכר עבור העבודה בחודש הקודם) אל תשכח לתבוע גם פיצויי הלנת שכר, בגין אי תשלום השכר ובמידה ווהמעביד יתעקש שלא לשלם לך את השכר. לפי מה שכתבת זו לא אמורה להיות תביעה מסובכת במיוחד... וזה יהיה הליך דיון מהיר שיסתיים גם מהר מאוד. בהצלחה! בהצלחה.

    • הודעה מראש
      שיר ורד | 04/06/2008 00:15

      אם עבדת תקופה של שבועיים עליך לתת הודעה מראש של חצי יום עבודה. אם לא נתת הודעה כזו זכותם לנקות שכר של חיצי יום עבודה.