הודעה מוקדמת

  • פיטורי יולדת
    מירי | 01/06/2008 08:27

    בהמשך לתגובתכם לפיטורי יולדת...רשמתם שעל המעביד לתת 60 יום ושההודעה מוקדמת לא נכללת ב60 יום האלו..במידה ואני עובדת שנה וחצי, בעיקרון אז הוא אמור ליתת לי הודעה מוקדמת של חודש + 60 יום? מה קורה במידה והוא מקבל היתר לפטר לפני ה-60 יום? הוא עדיין צריך לתת את החודש הודעה מוקדמת?

    • הודעה מוקדמת
      שיר ורד | 01/06/2008 14:28

      התקופה היא חודש אם קיבלת משכורת חודשית ולא לפי ימים ושעות, אם המעסיק מקבל אישור לפיטורים, הוא עדיין צריך לתת את ההודעה המוקדמת. אבל, לעיתים ניתן אישור רטרואקטיבי (מיום הגשת הבקשה ולא מיום מתן האישור), במקרה כזה, לכאורה יש למנות את תקופת ההודעה המוקדמת מיום תוקף האישור.