תשובה- עו"ד תמר הר-פז

  • קללה של מעסיק
    אורטל | 24/05/2008 16:07

    שלום רב! חברתי עובדת בחנות ביום חמישי הבוס שלה ביקש ממנה להישאר יותר מהרגי והמוגדר במשרה שלה. כל יום היא נשארת מעבר אבל ביום חמישי ספציפית לא יכלה ולכן הבוס אמר לה פעמיים: לכי תזדייני. מה עליה לעשות? היא עובדת שם מעל שנה ולא מעוניינת לחזור. האם זכאית לפיצויי פיטורין? האם צריכהלתת הודעה מראש שהיא עוזבת או פשוט לא להגיע?איך אפשר להגיע למקום שהבוס קילל אותך כך?

    • תשובה- עו"ד תמר הר-פז
      tamarnet | 25/05/2008 14:29

      הפסיקה קיבלה בעבר התפטרות בנסיבות המזכות בפיצויים בגין ניבול פה מצד המעסיק. יחד עם זאת גם עובד המתפטר בנסיבות המזכות בפיצויי פיטורים מחוייב עדיין במתן הודעה מוקדמת.