החוק החדש

  • פיטוריי עובדת
    יוסי | 22/05/2008 09:17

    שלום רב, אני יועץ מס המעסיק כ-4 מנהלות חשבונות. את האחרונה קיבלתי לעבודה לפני כחודשיים, ואתמול היא סיפרה לי שהיא לפני טיפולי הפרייה חוץ גופית ושהיא תאלץ להעדר כ-3 ימים בחודש , במהלך החודשים הבאים עקב הטיפולים. עוד היא טענה כי היא מבטיחה שהעבודה לא תפגע, עקב ההעדרויות שלה לצורכי הטיפול. אני התכוונתי לפטר אותה בסוף חודש מאי, כיוון שאינני מרוצה מעבודתה ועכשיו שאמרה לי שהיא בטיפולים ותצטרך להעדר, זה רק הוסיף לרצון שלי לפטר אותה. האם אני יכול לפטר אותה , הבנתי שאי אפשר לפטר עובדת בטיפוליי פוריות? תודה מראש.

    • החוק החדש
      איטה יעקבי, עו"ד | 23/05/2008 11:28

      קובע כי לא ניתן לפטר עובדת עקב טיפולי פוריות. במיוחד לאור העבדה כי העבודת הודיע לך מראש כי היא מתעתדת לעבור טיפולי פוריות ואף ציינה כי זה לא יפגע בעבודתה. אני מציעה לך לגבי המקרה הספציפי להתייעץ עם עו"ד הבקי בדיני משפחה ו/או לפנות באמצעותת פניה דחופה באתר.