פיטורים או התפטרות

  • בוס קטנוני
    איילת | 19/05/2008 17:48

    עבדתי ב2 מקומות במקביל באחד משרה מלאה בשני משרה חלקית . הבעלים במקום בו עבדתי משרה מלאה הציב תנאי או שאני עובדת אצלו או במקום השני למרות ששעות העבודה לא התנגשו ולא קרה שעבודה אחת הפריעה לשניה וגם העבודות שונות זו מזו ,בכל אופן אמרתי לו שאנני יכולה לעזוב ושאני צריכה את העבודה הנוספת וכולי' אך הוא דחק אותי לפינה - לאחר מס' ימים ביקש מאחד המנהלים לפטר אותי ועכשיו הוא טוען שהוא לא פיטר אותי אלא בגלל שהמשכתי לעבוד בעבודה החלקית אז אני העדפתי לעזוב -- מה עושים במקרה כזה? אני צריכה מכתב פיטורין לשם דמי אבטלה.

    • פיטורים או התפטרות
      עו"ד רענן קריב | 20/05/2008 11:46

      לא כתבת מה המצב בפועל. האם את הולכת לעבודה? ניסית ללכת לעבודה?מנעו ממך להיכנס? קיבלת הודעת פיטורים מהמנהל השני? אם הוא לא פיטר אותך, לכי לעבודה. כיני מכתב שבו תכתבי שאינך מתפטרת ולא התפטרת ואת עומדת לרשות מקום העבודה. זה אמור לאלץ אותו לפטר אותך. ברגע שאת תתני מכתב הוא יצטרך גם להכין מכתב. אם עבדת יותר משנה גם תהיי זכאית לפיצויי פיטורים. אגב, מותר לא לדרוש שתעבדי רק במקום אחד. זה מקובל.