לא, לא משנה

  • פיצויים
    מורן | 01/05/2008 19:19

    שלום חתמתי חוזה למשך שנה, וחצי שנה לפני תום החוזה הציעו לי להאריך אותו וסירבתי. ראיתי באינטרנט שלפי סעיף 9 בחוק פיצוי פיטורים שבמצב כזה רואים בי כאילו התפטרתי. האם משנה העובדה שמיד לאחר תום החוזה התחלתי עבודה אחרת שהיתה מתוכננת מראש, וגם המעביד ידע על כך כשהציע לי בזמנו להאריך את החוזה? האם עדיין רואים בי כאילו התפטרתי? תודה מראש, מורן.

    • לא, לא משנה
      עו"ד רענן קריב | 03/05/2008 21:41

      לפי החוק, אם העובד סירב להארכת החוזה הוא אינו זכאי לפיצויי פיטורים. מה המעסיק ידע כשהציע לו להאריך את חוזה העבדוה אינו שוקל.

      • תודה על התשובה  לת
        מורן | 05/05/2008 14:09