פדיון השיק

  • פדיון צ'ק ממעסיק
    לוצ'ו | 18/04/2008 09:36

    שלום רב , עבדתי בתור מוכרת מנויים (טלמרקטינג)בתיאטרון עירוני כשנתיים הנהלת התיאטרון החליטה לסגור את המחלקה הנ"ל ולשלח את העובדים הביתה. בוצע פדיון שעות החופש ללא הסכמתיואמרו להם לא לבוא יותר. כמובן שלא שולם לי פיצויים בגין התקופה שהיא עבדה ולא ניתן לי פיצוי "חלף הודעה מוקדמת". הוגשה תביעה משפטית בחודש ספטמבר שבבסיסו 4 נקודות עיקריות. 1. חודשים תשלום עבור פיצויי על התקופה שעבדה (כ-4400) 2. חודש נוסף על "חלף הודאה מוקדמת" (2200) 3. תשלום של כ-1500 ₪ על הבראה שלא שולם לה אף פעם 4. הוצאות משפט הנני סטודנטית והרווחתי כ-2200 ₪ ממוצע לחודש כולל העמלות. זכיתי בתביעה כי הנתבעים לא הגישו כתב הגנה . לאחר חודש הגישו בקשה לביטול פסק דין וזכו " לפנים משורת הדין" בערעור אך חויבו לשלם 1500 הוצאות משפט. כאשר הגיע הצ'ק של ה-1500 הגיע יחד איתו ציק נוסף של כ-5500 שכביכול בא להסדיר את "מחויבותם כלפיה" יש פער בין דרישתנו לדרישות שלהם של כ-3000 ₪ שאלה ראשונה...לפדות את הציק של ה-5500? ולהלחם על הפרש בדיון ב-5/5? פדיון הציק יחשב כהסכמה לתנאים שלהם? הם טוענים שכיון שהתאטרון בקשיים החוב על הבראה היה צריך להיות מוגש בהסדר הנושים ..(דבר כמובן לא היה ידוע לבת שלי ) כיון שהתיק הוא מאוד קטן יחסית אין באפשרותנו להיות מיוצגים לידי עו"ד לכן אנו מנסים לקבל עזרהמכל מקור תודה

    • פדיון השיק
      עו"ד דרור חייק | 21/04/2008 10:31

      שלום רב, הייתי מציע לכם לפדות את השיק כי מחר אין לדעת האם יהיה להם כסף לתשלומים נוספים אין בקבלת השיק משום הסכמה לתנאים שלהם ומומלץ לשלוח להם פקס או דואר רשום בו אתם מציינים זאת במפורש