תשובה

  • קיצוץ במשכורת
    לימור | 14/04/2008 10:40

    בעלי קיבל משכורת זעומה החודש. 700 ש"ח בלבד. הוא טען שבשל קשיים בחברה בה הוא עובד, הוחלט כי עובדים יפחיתו משכרת לחודש כדי שעובדים אחרים לא יפוטרו. הוא התנדב. :-( האם זה ייתכן? אני גם צריכה לציין כי בעלי ואני מדברים על גירושין. האם כל זה מקרי? או שזה תרגיל כדי לקבל מזונות נמוכים? מקום העבודה ישתף איתו פעולה במקרה כזה?

    • תשובה
      לימור | 14/04/2008 12:30

      אין לאף אחד תשובה?

      • תשובה
        עו"ד דרור חייק | 14/04/2008 13:54

        לימור שלום רב, יש לך חשד שבעלך מקבל משכורת נמוכה כדי להקטין דמי מזונות עתידיים, וברור לך שאיני יכול להתייחס לכך ברצינות מה שכן, שכר המינימום עבור משרה מלאה הוא 3710 ש"ח ועובד לא אמור להשתכר 700 ש"ח אלא אם קיזזו לו מהשכר בגין אי אילו סיבות, קיבל מקדמה וכו' בכבוד רב דרור חייק, עו"ד

        • משכורת
          לימור | 14/04/2008 14:45

          שלום דרור המשכורת שלו בימים כתיקונם היא 11,000 ש"ח נטו. שוב, לטענתו ,הוא התנדב לקצץ בשכרו ,יחד עם אחרים כדי למנוע פיטורים של עובדים אחרים. האם יש תקדימים לכך? מדובר במקום עבודה מסודר מאוד.

          • נשמע לי דמיוני
            עו"ד דרור חייק | 15/04/2008 10:51

            שלום רב, עוד לא שמעתי על עובד המוותר על 10000 ש"ח משכרו מדי חודש כדי לעזור למעסיק, ועוד במקום עבודה מסודר בתיק שיתנהל ביניכם בבית המשפט תוכלי לזמן לעדות את מעסיקו שיעיד כמה שילם לו, איך ומתי מעבר לכך אין ביכולתנו לעזור בכבוד רב דרור חייק, עו"ד