התפטרות לאחר לידה

  • התפטרות לאחר לידה
    דנה | 14/04/2008 06:48

    שלום רב, אני מחדדת שאלה שכבר שאלתי: אני מעוניינת להתפטר לאחר הלידה לצורך טיפול בילד. אם ארצה לחזור למעגל העבודה, מסיבות כאלה ואחרות, אחרי תקופה מסוימת, סביר להניח שהמשרה שאני כיום מועסקת בה לא תהיה כבר פנויה. שאלתי היא: כמה זמן מינימלי ממועד התפטרותי עד חזרתי למעגל העבודה (עבודה כלשהי) זה לא נחשב כאילו הוניתי את המערכת (כי לא זאת הכוונה!)? תודה מראש

    • התפטרות לאחר לידה
      עו"ד דרור חייק | 14/04/2008 06:58

      שלום רב, אין זמן שקבוע בחוק - יש מבחנים סבירים אם את חוזרת לעבודה גמישה ונוחה יותר - את יכולה לעשות זאת כבר עכשיו אם לעבודה באותו היקף או למעלה מכך - לדעתי, כשהילד לא יצטרך את השגחתך הצמודה, ייכנס לתינוקיה או למעון וכו' לדעתי לא פחות מחצי שנה בכבוד רב דרור חייק, עו"ד

      • תודה רבה
        דנה | 14/04/2008 17:47

        לעו"ד דרור חייק תודה רבה