אי חזרה לאחר חופשת לידה

  • מתי חייבים להודיע על הפסקת עבודה בעת חופשת לידה
    libl69 | 13/04/2008 13:20

    אישתי נמצאת בחופשת לידה. מהם הזמנים או מתי שהיא חייבת להודיע על כי אינה ממשיכה לאחר חופשת הלידה? תודה

    • אי חזרה לאחר חופשת לידה
      עו"ד דרור חייק | 14/04/2008 07:16

      שלום רב, אם אין בכוונתה לחזור מן ההגינות שתודיע כבר עתה כדי שימצאו לה מחליפה קבועה בכבוד רב דרור חייק, עו"ד

      • מתי חייבים להודיע על הפסקת עבודה בעת חופשת לידה
        libl69 | 14/04/2008 11:54

        כן, אבל האם החוק מחייב מספר ימים להודיע מראש על אי כוונתי לחזור לעבודה? האם קיים בחוק הגדרה לנושא השיבה לעבודה מחופשת לידה או אי חזרה לעבודה מחופשת הלידה? תודה

        • הודעה מוקדמת
          עו"ד דרור חייק | 15/04/2008 10:47

          בהתאם לוותק של העובדת במקום עבודתה