חופשה וחג

  • ימי חג + חופשה
    sm | 13/04/2008 10:37

    שלום רב, הנני עובד כמנהל מכירות ומשכורתי מבוססת על שכר בסיס ועמלות - בערך 50%-50% כמה כסף מגיע לי עבור ימי חג ועבור חופשה? מעסיק מסר לי כי לא מגיע לי כלום שכן הנני מקבל שכר בסיס חודשי . האם זה נכון? לא מגיע לי עבור ימי חופשה וחג תשלום כלשהו? תודה

    • חופשה וחג
      עו"ד דרור חייק | 14/04/2008 07:10

      שלום רב, זכויותיך הינן כשל כל עובד אתה זכאי לתשלום מלא עבור 9 ימי חג בשנה אם עבדת יום לפני החג וביום שלאחריו כמו כן הנך זכאי לחופשה שנתית (12 או 14 ימים בהתאם למשרתך ולוותק) אינך עובד "גלובלי" מלא, וחלק ניכר משכרך מבוסס על עמלות, ובימי חג אינך מקבל אותן לכן מעסיקך טועה בכבוד רב דרור חייק, עו"ד