הודעה בפקס

  • מכתב הפרת זכויות/התפטרות
    אריה | 10/04/2008 13:23

    האם אפשר לשלוח מכתב הפרת זכויות/התפטרות דרך פקס או email, מאחר והחברה לא נמצאת קרוב למגוריי? כמה זמן צריך לתת לחברה על מנת שתסדר את ענייני הפרת הזכויות [תשלום קורס ושעות עבודה חסרות ] לפני שאני מודיע על פיטורים?

    • הודעה בפקס
      עו"ד דרור חייק | 11/04/2008 06:46

      שלום רב, 1. כן, ניתן לשלוח, רק שיש לוודא את הקבלה ולתעד אותה 2. מקובל לתת 30 ימים בכבוד רב דרור חייק, עו"ד

      • תיעוד ברשמקול
        אריה | 12/04/2008 19:45

        האם אני יכול להגיש מיד מכתב התפטרות במידה ואני מקליט את האחראי בטלפון שאומר שהוא לא מתכוון לשלם על שעות הקורס שהייתי בו?

        • התפטרות מיידית
          עו"ד דרור חייק | 13/04/2008 08:57

          אינני ממליץ לך להתפטר מייד, ללא קשר להקלטה עליך להעביר דרישה בכתב לתשלום ומתן אפשרות למעסיק לשלמה בכבוד רב דרור חייק, עו"ד

      • תיעוד המכתב
        אריה | 14/04/2008 19:47

        שלום רב, שלחתי באי מייל מכתב שבו מפורטות שעות העבודה החסרות והוספתי על אותו הדף שבמקרה ולא ישולמו השעות החסרות בהקדם אני ייאלץ להיתפטר . היום ניסיתי להתקשר לאחראי כדי לבדוק שהוא קיבל את המייל אך הוא אינו עונה [ גם בחסוי ] !!! רציתי לדעת אם המייל ששלחתי אליו וששמרתי העתק של השליחה אצלי , בדואר יוצא , מספיק בשביל להתייחס אליו כתיעוד? ורציתי לדעת מה המינימום זמן שאני צריך לתת להם לסדר את החוב לפני שאני שולח אליהם מכתב התפטרות? נ.ב. תודה על העזרה של כולם בפורום הזה. בלעדי ההכוונה שלכם העובדים הפשוטים היו כולם עובדי עצות וחסרי זכויות מול המעבידים בעלי הניסיון המשפטי.

        • הודעה מוקדמת עקב הרעת תנאים
          עו"ד דרור חייק | 15/04/2008 10:34

          מקובל לתת 30 ימים למעסיק לתקן את הרעת התנאים לגבי השאלה האם המייל מספיק - איני יודע, המעסיק יכול לטעון שלא קיבל אותו העבר שוב את הפנייה בפקס ליתר בטחון בכבוד רב דרור חייק, עו"ד

          • קבלת מייל
            אריה | 15/04/2008 13:36

            שלום רב , רציתי לדעת, רק ליתר ביטחון , האחראי אישר לי בטלפון שקיבל את המייל והודיע לי שהוא יטפל בזה . האם בכל זאת צריך להיות נודניק ולשלוח לו גם בפקס?