אחוזי משרה

  • אחוזי משרה
    רענן | 09/04/2008 21:21

    שלום רב, אני עובד בחברה גדולה כבר 3 שנים,עובד שעתי במשמרות, בהם ההיתי מוגדר על 70% משרה. בשנתתיים הראשנות עבדתי בין 170 ל 190 שעות בחודש ובשנה האחרונה אני עובד בין 100 ל120 שעות (אני סטודנט)כל זאת מבלי לשנות את אחוז המשרה, כעת מכרחים אותי לחתום על 50% משרה, מה הן ההשכלות לגבי? והאם יש לי זכות להתנגד?

    • אחוזי משרה
      עו"ד דרור חייק | 10/04/2008 12:53

      שלום, לאחוז המשרה יש משמעות, בעיקר מבחינת תשלומי הבראה, חופש, מחלה וכו' מה שחשוב הוא עבודתך בפועל, אתה יכול להיות חתום על 10% משרה ולעבוד 186 שעות (משרה מלאה) - אז מה אם חתמת? נסה להגיע עמם להסכמה, אתה בפירוש יכול להתנגד לחתימה על אחוז משרה נמוך מזה בו אתה עובד כיום בכבוד רב דרור חייק, עו"ד