עובד עונתי

  • מרצים מן החוץ
    שלי | 08/04/2008 17:28

    שאלה על אחותי: היא מרצה במכללה כבר 5 שנים היא עובדת 2 סמסטרים =8 חודשים ואז כל שנה מפטרים אותו ל 4 חודשי סמסטר קיץ. כמובן בלי לשלם לה שכר בתקופה זו. השאלה היא: האם היא נחשבת כעובדת עונתית?

    • עובד עונתי
      עו"ד דרור חייק | 11/04/2008 22:51

      שלום רב, חוק פיצויי פיטורים מגדיר עובד עונתי כמי שעבד לפחות 60 ימים במהלך 3 חודשים רצופים בשנת עבודה לפי הגדרה זו התשובה חיובית בכבוד רב דרור חייק, עו"ד