חופשה במינוס

  • חול המועד פסח
    חן | 02/04/2008 08:40

    המעביד הודיע לנו כי בחול המועד החברה תיהיה סגורה וכי ינכו לנו 4 ימי חופש, אני נמצאת במצב של חופשה במינוס כשאמרתי למעביד כי אני מוכנה לעבוד בימי החופש כיוון שאינני רוצה להגדיל את ימי החופש שלי הוא הודיע לי כי הוא מוציא אותי לחל"ת של 4 ימים בהסכמה בעוד שאני לא הסכמתי לזה, האם הוא יכול לעשות דבר כזה?

    • חופשה במינוס
      עו"ד רענן קריב | 03/04/2008 11:41

      מאחר ואין חופשה במינוס ואסור להכניס עובד לחופשה במינוס, עליך להודיע למעסיק שהינך מוכן ומזומן לעבודה, ואם הוא יבחר שלא לתת לך עבודה בפועל בתקופת חול המועד עליו לשלם את שכרך. הודע לו גם בצורה המפורשת ביותר שאינך מסכים לצאת לחל"ת.