התפטרות לצורך טיפול בילד

  • התפטרות אחרי חל"ת
    דפנה | 27/03/2008 13:27

    התפרטתי ממקום עבודה לאחר חופשת לידה (עבדתי 3 שנים), כי פתחתי עסק משלי המאפשר לי לעבוד מהבית ולהיות יותר עם הילדים (במקום עבודתי הקודם עבדתי שעות רבות). המעסיק שלי אכן ישלם לי את מלוא הפיצויים כדין. האם הוא צריך לשלם לי עוד משהו, כגון 60 יום? תודה מראש.

    • התפטרות לצורך טיפול בילד
      עו"ד רענן קריב | 29/03/2008 21:38

      התשובה שלילית כי את התפטרת ולא פוטרת. הכלל של 60 יום משמעותו החזרה בפועל של העובדת לעבודה אחרי חופשת הלידה ל-60 יום. לא תשלום נוסף של 60 יום.