מורכב מדי

  • יציאה לפנסייה בניגוד לרצוני
    יצחק וקנין | 25/03/2008 21:36

    ברשותי היו בין 700 ל- 800 ימי מחלה שלא נוצלו וביציאה לפנסייה מאחר וההיתי פחות מגיל 55 לא קיבלתי פדיון עבורם. כיום, חליתי ועברתי ניתוח ראש ומוכר כ-100% נכות כללית יש לציין שב-10 שנים אחרונות בבזק עברתי תקופה קשה שהוועד היה נגדי במקום לייצג אותי. התקבלו נגדי תלונות טלפוניות שהתבררו לשווא אחת מהם נמשכה כ10 חודשים של עיוות דין עוד אירוע חריג שהיה נגדי כעובד ציבור נתקלתי בלקוח אלים שהשתולל ועצר לי את הרכב בשטח שלו עד שהמשטרה חילצה אותי ומשום כך זה עבר בשקט ויש עוד סיפורים כמו חוסר קידום, ילדים מתחת לגיל 18 ואחת בויצו חבר ועד שצריך לייצג אותי ביחידה עמד מאחורי במחלקת כח אדם כדי לחתום על פרישה. פרשתי בשנת 2000 בגיל 50 החברים של הוועד נשארו בעבודה מעבר לגיל 55 שלא לדבר על חברי הועד שלא מתחלפים מזה עשרות שנים גם מעבר לגיל 60 זהו ועד כוחני שעובדים מפחדים לנסות להחליף אותו. מה ניתן לעשות במצב זה בשל היותי בעל נכוץ גבוהה

    • מורכב מדי
      עו"ד רענן קריב | 25/03/2008 23:08

      אתה מספר סיפור קשה ומורכב. גם שאלתך אינה מובנת, למעט טענות שיש לך כלפי ועד העובדים. הפורום אינו מקום מתאים לכך. אתה זקוק להתייעצות רצינית אם עו"ד המומחה בדיני עבודה. תוכל לפנות בפניה דחופה אם תרצה.