טופס מתאים

  • דמי מחלה - אדם עם מוגבלות
    מיכל | 24/03/2008 16:36

    שלום , חוק דמי מחלה (היעדרות בשל מחלת ילד) תוקן והוסף סעיף בקשר להיעדרות לצורך מתן סיוע אישי שאדם עם מוגבלות נזקק לו. איזה אישור על העובד להציג למעסיק כי מדובר באדם עם מוגבלות וכי הימים שנעדר הם בשל הצורך כאמור בסעיף החדש שהוסף? לתשובתך אודה. מיכל

    • טופס מתאים
      עו"ד דרור חייק | 25/03/2008 10:07

      שלום רב, אמנם החוק תוקן וכל הכבוד על כך אבל למיטב ידיעתי טרם חוקקו התקנות המתאימות שיכללו גם את תיקון והתאמת הטופס הקיים לכן, בשלב זה תגיש את הטופס הקיים בתקנות המקוריות ותציין בו את סיבת ההיעדרות בכבוד רב דרור חייק, עו"ד