דמי הבראה

  • ניכוי מס על תשלום דמי הבראה
    תמיר | 13/03/2008 10:57

    שלום אישתי עבדה בחברה פרטית במשך 4 שנים ולא קבלה תשלום עבור הבראה כרגע כאשר היא בקשה להתפטר נאמר לה שהם ישלמו לה את דמי ההבראה עבור אותם 4 שנים אבל בניכוי מס של 30% השאלה האם זה מה שאומר להיות או שהם עושים מה שהם רוצים. תודה תמיר

    • דמי הבראה
      עו"ד רענן קריב | 13/03/2008 13:32

      מעבר לעובדה שזה לא פורום מסים, יש חבות מס על כל רכיב שמשולם לעובד, כפוף לתקרות או פטורים. על מדמי הבראה אין פטור. זה ברוטו רגיל.