שינוי שיעור משרה

  • אחוז משרה
    מרק | 12/03/2008 15:07

    אני עובד רשות מקומית אני מעוניין להקטין את המשרה שלי מ 100 אחוז ל 90 אחוז, לתקופה של לפחות שנה האם לאחר התקופה הזו וכאשר ארצה לחזור ל 100 % משרה הרשות חייבת להחזיר אותי או שהם יכולים לומר לי שהם לא מגדילים לי את המשרה חזרה ל 100 %

    • שינוי שיעור משרה
      עו"ד רענן קריב | 12/03/2008 15:48

      מאחר ואין לך זכות קנויה להקטין את שיעור המשרה ויש צורך בהסכמת המעסיק, מה שיוסכם הוא מה שיקרה. אם ברצונך לקבוע מראש שהקטנת המשרה היא זמנית ולזמן קצוב, עליך לסכם זאת מראש עם המעסיק. הוא אינו חייב להחזירך לשיעור המשרה הקודם.

      • אחוז משרה
        מרק | 13/03/2008 07:56

        הבנתי, אז אם אני סוגר את זה עם הרשות אז לא יכול לבוא ראש עיר אחר ולומר שההסכם לא מקובל עליו ולכן הוא לא מחזיר אותי למשרה מלאה , הבנתי נכון ?

        • שינוי שיעור משרה
          עו"ד רענן קריב | 13/03/2008 09:43

          ודאי שלא. אתה מסכם עם המעסיק שלך שהוא הרשות המקומית, לא עם ראש עיר זה או אחר.