עובד חברת שמירה

  • העברת מקום עבודה כמאבטח - בחברת שמירה כלשהי _עזרה דחופה בבקשה
    שומר צעיר | 10/03/2008 15:00

    אני עובד בחברת שמירה כבר יותר משנתיים, לאחרונה הם משנים את מקום עבודתי באופן די תקוף, יש לציין כי המקום שהם מעבירים אותי אליו, רחוק ממקום מגורי, יש שם יותר שעות עבודה. יש לציין כי אני סטודנט והשעות עבודה שאני מקבל עכשיו, מתאימות מאוד ללימודי. מבחינתם הם טוענים כי השכר שאני מקבל במקום עבודתי הנוכחי , אינו מתאים , וזו הסיבה מעבירים אותי למקום אחר השאלה שלי האם יש זה חוקי, והאם ניתן לטעון משהו נגד העברה הזו. חשוב לי לציין כי אני עובד שם על מנת שיהיה לי נוח מבחינת הלימודים. ולכן זה בעייתי עבורי לעבור למקום עבודה מרוחק ולא נוח מבחינת שעות העבודה.

    • עובד חברת שמירה
      עו"ד רענן קריב | 10/03/2008 15:23

      אתה מתאר מקום עבודה שעומד להיות לא נוח לך מבחינת צרכיך האישיים. במקרה זה - הלימודים הפתרון במקרה כזה הוא התפטרות. ייתכן שהרחקת מקום העבודה והטלת עומס נוסף יכולים להיחשב כהרעה מוחשית בתנאי העבודה, ואז אולי תהיה זכאי לפיצויי פיטורים. אינך יכול למנוע את ההעברה, אתה יכול להתפטר ואולי תהיה זכאי לפיצויי פיטורים. עליך להתריע תחילה שההעברה מהוה הרעה מוחשית בתנאי עבודתך ושאם היא תתבצע תתפטר בזכאות.