פיצויי פיטורים למתפטר

  • התפטרות
    סנדרה | 06/03/2008 20:47

    היי, אני עובדץ שנתיים מלאות בחברה גדולה ורוצה להתפטר... האם יש סיכוי שאקבל דמי פיצויים ( חלקי/ מלא)? סיבת ההתפטרות היא כי פשוט נמאס לי...:)

    • פיצויי פיטורים למתפטר
      עו"ד רענן קריב | 07/03/2008 00:14

      יש סיכויים שתקבלי פיצויי פיטורים אם המעסיק יסכים מרצונו הטוב לשלם לך. לפי תיאורך אינך זכאית. יחד עם זאת, אם הופרשו עבורך כספים לביטוח מנהלים או קרן פנסיה, סביר להניח שישחררו לידך את כל מה שהופרש (בלי השלמה), אבל שוב, זו שאלה של רצון טוב ולא חבות.