התחייבות לעבודה

  • התחייבות לתק' עבודה
    SHAY | 04/03/2008 10:47

    לפני מס' חודשים התחייבתי לחברה כי אעבוד אצלה לתק' של 10 חודשים ואם אתפטר לפני תום התקופה הנ"ל עליי לשלם קנס.נאמר לי כי אסור למעסיק שלי להוריד את גובה הסכום אם השכר שלי ייצא מתחת לשכר המינימום.האם זה נכון?

    • התחייבות לעבודה
      עו"ד רענן קריב | 04/03/2008 11:54

      השאלה אינה מובנת. קודם כל, אם "התחייבת", יש לראות את תוכן ההתחייבות כולה. מי אמר לך מה בדיוק? למה הוא התכוון? כדי להשיב יש צורך בכל הפרטים. תוכל לפנות בפניה דחופה.