החזר הוצאות נסיעה

  • הוצאות נסיעה ביותר מאוטובוס אחד
    אפרת | 04/03/2008 00:14

    עיינתי בצו ההרחבה, ויש שם התייחסות לנסיעות בהם נדרש העובד לנסוע ביותר מאוטובוס אחד. האם נכון לומר כי מקסימום דמי הנסיעה מוגבלים לתעריף הנקוב בצו כפול 2, בהנחה כי זקוקים לשני אוטובוסים לצפון? ומה אם צריכים להשתמש ביותר משני אוטובוסים? ומה לגבי נסיעה ברכבות?

    • החזר הוצאות נסיעה
      עו"ד רענן קריב | 04/03/2008 11:39

      אם עיינת בצור, יש בו את התשובות. הצו אכן מגביל את גובה ההחזר, ומעליו אין החזר, גם אם יש יותר אוטובוסים. הצו אינו מתייחס לרכבת.