התפטרות לצורך טיפול בילד

  • התפטרות לאחר חופשת לידה
    מיטל | 24/02/2008 14:35

    היי, חזרתי לעבודה לאחר חופשת לידה והגשתי את התפטרותי לאחר כחודש וחצי לאחר שמצאתי עבודה שבה אני יעבוד פחות שעות. יש לי ותק של שנתיים וחצי במקום עבודתי הנוכחי. אני עוברת לעבוד במקום עבודה הרחוק יותר ממקום מגוריי ביחס למקום עבודתי הנוכחי אבל כפי שציינתי, במקום עבודתי החדש אני יעבוד פחות שעות. האם אני זכאית לקבל פיצויים למרות שמתקיים רק קריטריון 1 מבין ה-2? (מרחק ממקום המגורים ופחות שעות עבודה). בתודה מראש, מיטל

    • התפטרות לצורך טיפול בילד
      עו"ד רענן קריב | 24/02/2008 15:02

      אין שני קריטריונים. יש קריטריון אחד: שהעבודה החדשה תקל עליך בטיפול בילדך. אם בסך הכול תקדישי לעבודה פחות שעות, את בסדר. אם הנסיעה ושעות העבודה יחד מגיעים לאותו משך זמן שהיה במקום הקודם, ייתכן שיש לך בעיה.