התפטרות לצורך טיפול בילד

  • התפטרות
    רבקה | 20/02/2008 14:34

    שלום 1 כמה זמן התראה צריך לתת למעביד כאשר מתפטרים? עבדתי כשנה וחצי. 2 האם התפטרות לאחר לידה זה 9 חודשים מלידה ומחזרה לעבודה? האם ההתראה נכנסת לתוך הזמן הזה? אם ילדתי ב 30/5/07 עד מתי אני צריכה להתריאה? מה נקרא התפטרות לתפל בתינוק? האם זה גם כולל עבודה של פחות שעות או יותר קרוב לבית? תודה מראש רבקה

    • התפטרות לצורך טיפול בילד
      עו"ד רענן קריב | 20/02/2008 15:19

      כדאי לעיין קצת בפורום, שאלותייך נענו כבר מספר רב של פעמים. ראי את הכותרת שכאן. אם עבדת על בסיס משכורת חודשית עלייך לתת הודעה מוקדמת של חודש. ההתפטרות היא 9 חודשים מהלידה. חשבי לבד כמה זה 9 חודשים מ-30.5.07. ההודעה צריכה להים 9 חודשים מהלידה ולא סוף ההודעה המוקדמת. עבודה של פחות שעות או קרוב לבית מקימה זכאות להתפטרות לצורך טיפול בילד, היינו, פיצויי פיטורים.