פדיון חופשה על חשבון ההודעה המוקדמת

  • פדיון ימי חופש בעקבות פיטורים תוך ויתור על עבודה בזמן הודעה מראש
    עו"ד מתחיל | 29/01/2008 17:58

    האם מעסיק חייב בתשלום כל פדיון ימי החופש כאשר פיטר העובד אך ויתר על עבודתו בתקופת ההודעה מראש ודחה את מועד סיום יחסי העובד מעביד לתום התקופה? אנא הפנו לחוק הרלוונטי. תודה.

    • פדיון חופשה על חשבון ההודעה המוקדמת
      עו"ד רענן קריב | 29/01/2008 18:28

      לפי חוק חופשה שנתית ניתן להחשיב 14 יום מההודעה המוקדדמת על חשבון חחופשה. אבל לפי פסק דין משנת 2002, כאשר מדובר בפיטורים ובהוצאה לחופשה ביוזמת המעסיק, אסור בכלל לחפוף את ימי החוםפשה עם ימי ההודעה המוקדמת. ואם אתה עו"ד אז חפש לבד חקיקה ופסיקה.