משכורת גלובלית או לפי שעות

  • שאלת תנאים
    יערית | 29/01/2008 14:06

    מה? ההבדל בין משכורת גלובלית למשכורת לפי שעה והאם אפשר להוציא אותי לימי חופש בהנחה שהמשכורת גלובלית

    • משכורת גלובלית או לפי שעות
      עו"ד רענן קריב | 29/01/2008 14:24

      קודם כל, אתה מדבר על מזכורת חודשית לעומת שכר לפי שעות, ובשני המקרים חובה לתת חופשה שנתית על פי החוק. "משכורת גלובלית" היא שם קוד למשכורת בה נכללות שעות נוספות, מה שבדרך כלל מנוגד לחוק. ואין קשר בין עניין זה לימי חופשה.