ניהול משפט

  • קדם משפט
    איש | 22/01/2008 13:05

    הגשתי תביעה בבית הדין לעבודה על הפרשי שכר, פיצויי פיטורין ופיצויי הלנה ונסיעות ועוד.... אני מייצג את עצמי. הוגש כתב הגנה. בכתב הגנה היתה בקשה למחיקה על הסף או מחיקה חלקית. כעת לאחר כמה שבועות יש הודעה על קדם משפט בעוד 3 חודשים עם שם השופט [לא רשם] בקדם משפט. שאלותי א.האם זה אומר שלא התקבלה בקשת הנתבע למחיקה מלאה או חלקית על הסף ? ב.האם אני צריך להגיש משהו לקדם משפט - מסמכים , בקשות וכו'? ג.האם השופט בקדם משפט הוא גם השופט במשפט עצמו תודה מראש על ההתייחסות

    • ניהול משפט
      עו"ד רענן קריב | 22/01/2008 13:17

      ניהול משפט הוא ענין מקצועי. אם אתה רוצה ניהול מקצועי של המשפט על ידי ייצוג, או עצה טובה לגבי דרך התנהלותך אם אינך רוצה בייצוג, פנה לעורך דין מומחה בדיני עבודה. תוכל למצוא עורך דין באינדקס שבשער האתר.