עובדי ספקי שירותים

  • עובדי בתי תוכנה במשרדים ממשלתיים
    נורית | 06/01/2008 14:21

    אני עובדת בתי תוכנה ומוצבת במשרד ממשלתי מעל שנתיים , האם אני זכאית להשוואת תנאי התעסוקה שלי ( מבחינת ימי חופש ותשלום על ימי מחלה) לאילו של עובדי המדינה? האם כאשר הם יוצאים ל"סיורים לימודיים" גם אני זכאית לצאת ? ( החברה שלי מוכנה לשאת בעלויות)

    • עובדי ספקי שירותים
      עו"ד רענן קריב | 06/01/2008 14:50

      השאלה סבוכה. אינך עובדת קבלן כוח אדם ולכן הוראות חוק העסקת עובדים על ידי קבלני כוח אדם אינן חלות עליך. בהנחה שעבודתך ייחוודית ואינה זהה לעבודתם של עובדי מדינה, תנא העבודה שלך נקבעים עם מעסיקך הישיר ואינך זכאית לתנאי העבודה של עובדי מדינה. אם יש עובדי מדינה העושים דרך שגרה עבודה זהה עבודתך, ייתכן שיש לך עילת תביעה, ולכן רצוי להתייעץ עם עורך דין מומחה לדיני עבודה.יש תקדימים בעניין.

      • עובדי בתי תוכנה
        נורית | 06/01/2008 16:26

        אני מועסקת בתפקיד שיש עוד עובדים שהם עובדי מדינה ועוסקים באותו תפקיד כך שעיסוקי אינו יחודי. האם תוכל לכוון אותי לתקדימים שאוכל לעיין בהם ?

        • הקלדניות
          עו"ד רענן קריב | 07/01/2008 12:08

          נדמ לי שתקדים הקלחדניות די מתאים. יש צורך בחיפוש משפטי מקיף יותר בשביל לקבל אסמכתאות נוספות. אבל אם ראית את תשובתי הקודמת, יתכן שיש לך עילה לתביעה.