| במקצועי אני שף, התחלתי לעבוד במסעדה בהקמה כשף ובין היתר בבניית התפריט, תכנון המנות, וזיווד המקום מאל"ף ועד ת"ו (סיכום השכר היה לפי שעה) לאחר כ-20 ימי עבודה בהם עבדתי כ-20 שעות ביום, וזאת מאחר והבעלים לא עמד בסיכום מוקדם לעניין מס' העובדים במטבח, והכל "נפל" עלי, ומשכך בכל העת בה המסעדה פתוחה נאלצתי להיות במקום. כעבור 20 יום ודין ודברים קשה עם הבעלים עזבתי- הוא אמר שאם לא מתאים לי שאני אעזוב, ואני אמרתי כי אם זה לא משתנה שלא יטרח להתקשר אלי... המקרה היה לפני חצי שנה ועד היום הוא לא שילם לי עבור השעות האלו.
בהתחלה הוא "מרח" זמן, וכעת הוא טוען כי כלל לא עבדתי אצלו! שלחתי לו מכתב "התראה" כך הבנתי קוראים לזה "בשפה המקצועית" מה עלי לעשות? האם תביעה היא המוצא האחרון?
והאם ניתן לתבוע לא בבית דין לעבודה אלא בתביעות קטנות בנושא כזה?
|