מותר ואף רצוי

  • האם מותר לי להקליט את הממונה שלי בשיחות עבודה
    רן | 03/01/2008 22:15

    יש לי מנהל שלא עקבי בשיחות שלו איתי וגם מדבר בצורה לא יפה - החלטתי להקליט את שיחות שאני מקיים איתו בכדי שאם תתעורר בעיה של גרסאות תהיה לי הוכחה - בארגון שלי לא נוהגים להוציא סיכומי דיון , המנהל מסרב לקיים איתי שיחות עבודה בטענה שההקלטה פוגעת בו - ולא מפרט למה זה פוגע בו - אני חושב שזו זכות שלי להקליט כמו לבצע רישום של נושאי השיחה- מי צודק

    • מותר ואף רצוי
      עו"ד רענן קריב | 03/01/2008 22:26

      אם אתה חושש ממצב של מילה כנגד מילה - הקלט, זה לא רק מותר, זה רצוי. המנהל לא חייב לדעת על כך. הקלטת שיחה שאתה משתתף בה אינה אסורה ואינה האזנת סתר. הטענה על פגיעה היא מתחום הרגש והמוסר ולא העבודה, ולא מתחום המשפט.