מניין הסיפור של פיצויים למתפטרים???

  • נ"ח 19 כפר שלם
    ליבי תעיזי | 11/12/2007 17:23

    ב1-1 -08 יכנס לתוקף החוק המעניק למתפטר 75% אחוז מהפיצויים..הייתי רוצה לדעת האם קבלת הפיצויים [75%] מותנה במשהו....

    • מניין הסיפור של פיצויים למתפטרים???
      עו"ד רענן קריב | 12/12/2007 10:26

      ליבי יקרה, אשמח אם תאירי את עיני ותפני אותי לחיקוק המקנה פיצויי פיטורים למתפטרים, שלא על פי הקבוע כיום בחוק פיצויי פיטורים. לפי מיטב ידיעתי, אין דבר כזה...

      • היה בחדשות...הכותרת הייתה.." מתפטרים ממקום עבודתכם ...יש לכם זכויות..ואחת הזכויות 75 אחוז מהפיצוי
        לא כל כך התמקדתי | 16/12/2007 18:45

        ללא כל כך התמקדתי בחדשות ...אבל במקום עבודתי החלו לדבר על כך...רציתי ליהיות בטוחה...אז אני שואלת אותך...תודה...מראש ל.ת

        • דיני העבודה לא עומדים לעבור מהפכה כזו
          עו"ד רענן קריב | 17/12/2007 09:27

          כבר שמעתי הדים לעניין הזה ממקום אחר. הרעיון עולה מדי פעם ויורד. נכון להיום אין שינוי בחוק פיצויי פיטורים ולא עומד להיכנס בתחילת 2008 כלל של תשלום פיצויי פיטורים למתפטרים. ואשמח אם מישהו יעיר את עיני באשר למקור השמועה הבלתי מבוססת הזו.