מהרצליה לר"ג - לא הרעת תנאים

  • זכאות לפיצויי פיטורין
    סיון | 06/12/2007 22:49

    במשך כ- 27 חודשים אני עובדת בחברת כ"א אדם או.ר.ס ועובדת דרכם בבנק דיסקונט פעמיים בשבוע (כי אני סטודנטית). לפני שבועיים קיבלתי מכתב מחב' הכ"א שהצבתי בבנק דיסקונט תסתיים ואני יכולה להתקשר לא***ית גיוס כ"א באו.ר.ס למקומות עבודה חלופיים. שהתקשרתי היא אמרה שיש הגבלה מבנק דיסקונט להצבה של שנתיים. לגבי ההצעות עבודה החלופיות מסתבר שהם לא מתאימות לסטודנטים. הציעו לי הצעה אחת שהיא בבנק אחר ואני אתחיל לעבודכעובדת של הבנק . אני לא מעוניינת כי הבנק נמצא בר"ג והבנק שאני עובדת בו כרגע בהרצליה. האם אני זכאית לבקש מאו.ר.ס פיצויי פיטורין בעקבות הרעה מוחשית?? או שאני בכלל עובדת של הבנק, כי זה הרבה מעל 9 חודשים?? תודה

    • מהרצליה לר"ג - לא הרעת תנאים
      עו"ד דרור חייק | 07/12/2007 08:18

      שלום רב, 1. ספק רב אם ניתן לראות בהעברתך מהרצליה לר"ג הרעת תנאים המזכה בפיצויי פיטורים. 2. את עובדת חברת כח האדם והיא זכאית לנייד אותך כל עוד אין פגיעה ממשית בתנאי עבודתך (לדוגמא - שכר, שעות עבודה) 3. בתי המשפט קבעו הרעת תנאים במקרה בו עובדת נאלצה ליטול 3 אוטובוסים כדי להגיע למקום עבודתה החדש - האם זהו המקרה שלך? 4. אינך עובדת של הבנק - סעיף זה בחוק טרם נכנס לתוקף - ראי את תשובתי לשואל שלפנייך באותו עניין. בכבוד רב דרור חייק, עו"ד