יש

  • אי החזרה לעבודה לאחר חופשת לידה
    גל ארגמן | 28/11/2007 21:26

    הודעתי בעבודה על חזרה מחופשת לידה לאחר 14 שבועות כדין. למקום העבודה לא היתה אפשרות להחזיר אותי לתפקידי, או לתפקיד אחר. לאחר כשבועיים נאמר לי כי יתחילו תהליך של פיטורין כקבוע בחוק, ז"א תשלום 60 יום + חודש הודעה מראש + פיצויים. היום כחודש אחרי אני נתקלת בסחבת מעורפלת, אין לי מקום עבודה ואין לי עם מי לדבר בנוגע לתשלום המגיע לי, א***ית כ"א מפילה את העניין על מחלקת כספים ואין עם מי לדבר שם... ללא מכתב פיטורין גם אין לי אפשרות לתבוע דמי אבטלה וכך נוצר מצב שבו אני לא מסוגלת לעמוד בהתחיבויותי הכלכליות ללא לקיחת הלוואות מפוקפקות. מה האפשרויות העומדות בפני כדי לגרום לעניין לזוז? האם יש לי case לתביעה? תודה

    • יש
      עו"ד רענן קריב | 29/11/2007 14:57

      יש לך עילה לתביעה. הסחבת והטרטור בין ממונה אחד לשני אינם מעניינך. מה יקרה אם תייצבי לעבודה כרגיל? הרי לא קיבלת מכתב פיטורים. מישהו הודיע לך במפורש שאת מפוטרת עם מועד סיום עבודה? אם לא - התייצבי לעבודה. הם כבר יזדרזו להודיע לך על פיטורייך. אפשרות אחרת היא לפנות לעורך דין שישלח מכתב כצעד לפני הגשת תביעה.