שאלתך לא ברורה

  • עובד עירייה ארעי - לפי חוזה
    שרי | 28/11/2007 00:11

    לעוה"ד שלום, אני עובדת עירייה ארעי, מחדשת חוזה מידי שנת לימודים ספטמבר עד יוני, אותה שנה. חתומה לשנה"ל הנוכחית, עד יוני 2008. מה הזכויות שלי (אם יש דבר כזה לעובד ארעי...?!) במקרה של הפסקת עבודה והפרת החוזה? מה במקרה הפוך של פיטורי עובד/ת בתוקף החוזה? תודה שרי

    • שאלתך לא ברורה
      עו"ד רענן קריב | 28/11/2007 10:00

      האם את מתכוונת להתפטרות? לפיטורים? הסבירי בבקשה.

      • זכויות עובד בחוזה זמני
        שרי | 28/11/2007 23:33

        שלום, 1. מה הזכויות שלי כעובדת ארעית (מורה בביה"ס - עובדת העירייה) במידה ואני מפוטרת בתקופת החוזה? החוזה תקף לשנה"ל תשס"ח; תקופת ספטמבר - יוני 2008?

        • רצוי לברר
          עו"ד רענן קריב | 29/11/2007 15:17

          הטוב ביותר יהיה לפנות לנציג הסתדרות המורים בבית הספר או לועד עובדי הרשות המקומית בה את עובדת ולהפנות שם את השאלה.