מה ה קשור אלינו?

  • אי תשלום
    צח | 26/11/2007 21:36

    שלום רב, להלן פרטי המקרה: במשך מספר ימים במהלך חודשי נובמבר – דצמבר 2006 עבדתי באמצעות חברת "שילובים" בעבודת סיסטם והקמת תשתיות תקשורת ב"תדיראן תקשורת" קריית שמונה. סיכמנו על עלות שעתית + נסיעות עם בני, בעל חברת שילובים. לאחר שהסכמנו עם בני על מספר השעות לחיוב והעבודה שבוצעה, והוא אישר אותן במייל, נשלחה אליו חשבונית על סך 5,197 ₪ בתאריך 12/03/2007 בזמן שבין העבודה שבוצעה לשליחת החשבונית, נרכשה חברת שילובים ע"י חברה אחרת בשם "אלטל". http://mayafiles.tase.co.il/RPdf/267001-268000/P267517-00.pdf מאז ועד היום ניסינו ליצור קשר עם בני מחברת שילובים, בכל פעם שהצלחנו להשיג אותו הוא טען כי החשבונית בהנה"ח ושהכסף יישלח בהקדם. להלן ציטוט של הודעה ממנו (לאחר שכרגיל סינן שיחת טלפון): "אני עדיין בפגישה. טיפלתי בנושא. יוצא אליך תשלום עד סוף שבוע.תודה" ההודעה התקבלה בתאריך 19/06/2007 שעה 19:31:44. בכל אופן, טרם הגיע הכסף. בימים אלה לא ניתן להשיגו – סינון שיחות. שאלות: האם יש דרך מסויימת (חוקית) "להעניש" את בעל החוב מעבר לחוב אותו הוא צריך לשלם? כלומר, האם אפשר לבקש שבעל החוב ישלם לדוגמא למדינה סכום גבוה(כעונש) בגלל התנהלות שכזו.

    • מה ה קשור אלינו?
      עו"ד רענן קריב | 27/11/2007 09:39

      זה פורום דיני עבודה. המקרה שאתה מתאר לא קשור לפורום זה.זו התקשרות חוזית רגילה של נותן שירתים עצמאי. אין כאן שום היבט של דיני עבודה. בהצלחה.