לא אצלנו

  • כתם לכל החיים
    רחל | 20/11/2007 13:06

    הייתי מורה במשרד החינוך. פוטרתי ולאחר מכן שום העסיקו אותי במשרד החינוך ואז שוב פוטרתי בטענה ש"אינני מתאימה מבחינה פדגוגית". אני חושבת שאין יסוד לטענה זו, כי אני מלמדת גם ילדים עם פיגור מיוחד ומוגבלויות שונות. לא עבדתי כמורה במשך 12 שנים (מאז פיטוריי). כעת, רצו שאהיה מורה במסגרת אחרת, אך מאחר ומשרד החינוך החליט שאני לא מתאימה מבחינה פדגוגית- אינני יכולה להתקבל לעבודה אחרת. איך אני יכולה להמשיך לעבוד במקצוע? איך אני יכולה למחוק את הכתם שמשרד החינוך שם עליי?

    • לא אצלנו
      עו"ד רענן קריב | 20/11/2007 17:42

      מאחר ותביעה אפשרית שעשויה הייתה להיות לך נגד משרד החינוך התיישנה, אחרי שבע שנים, אין לנו מה ליעץ לך. זו לא שאלה משפטית אלא יותר מתחום הייעוץ האישי - מקצועי.