הרעת תנאים מוחשית - לא ממש

  • הרעת תנאי עבודה (הרעה מוחשית
    לוטם | 14/11/2007 22:28

    שלום ותודה על הפורום!!! ממש עבודת קודש אני עובד בחברה מעל 3 שנים לפני כמה ימים הרכב שלי התקלקל ולא ניתן לי רכב אחר (יש לציין שהרכב היה מוצמד אישית ( הורד שווי רכב) הבנתי מקריאה פה בפורום שאני אמור להגיש מכתב בו אני מספר על התנאי שהורע לי עבר כבר שבוע ולא הגשתי את המכתב אך ראויי לציין שהיו לי שיחות עם כל המנהלים שלי ונאמר לי שהולכים לבחון את הנושא ולראות מה לעשות אני לא יודע מה לעשות שכן החיים בלי רכב נהיים קשים מרגע לרגע א. האם למרות השיחות שהם עשו לי ואמרו שיבחנו את הנושא להגיש מכתב??? ב. כמה זמן נחשב זמן סביר לבין הגשת המכתב ועד להתפטרות שלי בגין מפוטר ????(והאם צריך לציין את זמן סיום העבודה שלי במכתב שאני צריך לשלוח??) בהמווווווןןןןןןןןןןןן תודה מראש לעובד שהתייאש:-(

    • הרעת תנאים מוחשית - לא ממש
      עו"ד דרור חייק | 15/11/2007 07:49

      שלום רב, 1. אתה ממהר מדי. 2. אמנם רכב הוא חלק בסיסי מתנאי עבודתך אבל בעצמך אמרת שהוא התקלקל וגם זאת לפני מספר ימים. 3. מעסיקיך הם גם בני אדם - הם שוקלים האם לתקן, האם לשכור חלופי, האם לרכוש בליסינג וכו' - זו לא החלטה של רגע כדי לתת לך רכב ויהי מה ולכן אתה צריך להתאזר בסבלנות. 4. אם תוך שבועיים לא יימצא פתרון הצע להם לשכור רכב לבינתיים. 5. לא הייתי ממהר לכתוב מכתבים - אתה עובד שם 3 שנים ואינך צריך להתנהג כאילו מעניין אותך רק הרכב ושום דבר אחר - מעסיקיך יראו בעין יפה אם תגלה בגרות בעניין. 6. במצב בו לא תקבל רכב חלופי עליך לתת התראה בכתב בגין הרעת תנאי עבודה עם דרישה לתיקון המצב, במידה ודרישה זו לא תיענה תוכל להתפטר חודש לאחר המכתב. בכבוד רב דרור חייק, עו"ד