לא ברור

  • כפל תפקידים - הבהרות
    דודו | 13/11/2007 08:10

    שלום שוב , ברצוני להבהיר את שאלתי , כפל התפקידים הנו במקום עבודתי ברשות ולא שאני מבקש לעבוד במקום עבודה נוסף מחוץ לרשות , האם גם עכשיו תשובתך זהה ?

    • לא ברור
      עו"ד רענן קריב | 13/11/2007 11:10

      עכשיו הצלחת לערפל עוד יותר. מה פירוש כפל תפקידים? עוד מטלות? משרה כפולה (200%)? למיטב ידיעתי חוקת העבודה לא נותנת מענה. שוב: היוועץ בועד העובדים או בנציג הסתדרות המעו"ף במקום עבודתך. הם קרוב לודאי יודעים את התשובה.

      • כפל תפקידים
        דודו | 13/11/2007 16:13

        שלום שוב כוונתי בכפל תפקידים זה ריבוי של יותר מ 80% תוספת במטלות גם מטלות שלא קשורות לעבודתי השוטפת . לועד העובדים אין תשובה מלבד שעות נוספות, מה שלא נראה לי הגיוני .

        • טוב, אז ככה
          עו"ד רענן קריב | 13/11/2007 16:19

          קשה מאד לתת לך מענה. אתה מטפטף בכל פעם פרט מידע פעוט. קשה חהתייחס בלי תמונה. האם יש לך הגדרת תפקיד? מה חוזה העבודה שלך? האם אתה עובד על פי חוקת העבודה? האם המטלות הנוספות מביאות לעבודה בשעות נוספות החורגות מהמותר על פי חוקת העבודה או על פי חוק שעות עבודה ומנוחה? האם הן פוגעות במעמדך ובתנאי עבודתך (למשל - מטילים על מנהל מחלקה לנקות את השירותים במסדרון...). אתה לא מאפשר לתת לך תשובה, ומאופי טפטוף המידע עולה שאתה זקוק כנראה להתייעצות פרטנית שבה תישאל את כל השאלות ו(אולי) תתן תשובות.

          • כפל תפקידים
            דוד | 13/11/2007 18:19

            ראשית כל אני מודה ומתפעל מיחס האישי שאתה נותן למשתתפי הפורום אני אנסה להסביר את השאלות שלא מובנות התקבלתי לעבודה עם הגדרת תפקיד שבהגדרה אני אמון על נושא אחזקת מוסדות החינוך בעיר וכל מה שקשור בכך , בתחילת הדרך היו תחת אחריותי כ 60 מוסדות שונים , עם הזמן נוספו לי עוד כ 30 מוסדות . אני עובד רשות מקומית לכל דבר וחוקת העבודה חלה עליי . בנוסף להגדרת התפקיד שלי מוטלות עליי משימות שלא רשומות בהגדרת התפקיד שלי והרבה משימות שאני חייב לבצע אותם בזמן העבודה שלי השוטפת ( במסגרת 8 השעות היומיות שלי ) ולא בשעות נוספות , וכל המטלות הללו לא רשומות בהגדרת התפקיד שלי , כעת נוצר מצב שאני צריך לעבוד במשך ה 8 שעות היומיות שלי הרבה מעבר למה שאני אמור ותמיד בלחץ גדול בשל העומס , מהתיעצות שלי עם הועד נאמר לי שכפיצוי אני אקבל שעות נוספות, אולם זה לא ממש עוזר לי כיוון שהעבודה היא שוטפת ולא ניתן לבצע אותה בשעות שאחרי שנסגרים מוסדות החינוך בעיר ולכן אין לי מה לעשות בשעות הנוספות , אז טוב ויפה שנותנים לי שעות נוספות אבל אין בכך צורך אלא יש לי צורך בתגמול מסוג אחר שיפצה אותי על כל התוספות שיש לי בעבודתי , שאלתי היא האם ישנו תגמול הולם לו אני זכאי בעבור כל המטלות הנוספות שאני מבצע מעבר להגדרת תפקידי ?? אני מקווה שהבהרתי טוב את הבעיה בתודה מרא ש

            • מה אתה רוצה?
              עו"ד רענן קריב | 14/11/2007 12:42

              מה בעצם את רוצה? עוד כסף? פנה למעסיק ובקש העלאת שכר בנימוק שיש לך הרבה מטלות.אם הוא לא יסכים, תתחיל למלא את תפקידך על פי הגדרת התפקיד, וזהו. אם נוספו לך מוסדות חינוך נוספים - זה נכלל בתפקידך. אם אתה נדרש לבצע מטלות נוספות שכלל אינן חלק מתפקידו של מי שאחרא על אחזקת מוסדות חינוך, דרוש תגמול נוסף או אל תבצע. אין בחוק או בחוקת העבודה תגמול עבור מטלות נוספות. אם אתה עובד שעות נוספות יש לך תשלום עבור שעות נוספות. אם אתה ממלא תפקיד ניהולי יש בדרך כלל גמול ניהול כלשהו, ואם אתה אקדמאי יש תוספת הנובעת מהסכם העבודה של האיגוד המתאים. מה בעצם הטענה? שאתה עובד קשה מדי? איך מודדים? אתה טוען שאתה עובד כל 8 השעות? ומה היית רוצה? שתוכל לנוח במשך 2-3 שעות?