כתב תביעה

  • קבלת אופן איך להגיש תלונה על הלנת שכר אי קבלת ימי חופשה ימי הבראה וכו
    ניר | 11/11/2007 17:04

    הייתי מעוניין לקבל קישור למכתב תביעה לדוגמא . כי ברצוני להגיש מכתב תביעה על אי קבלת משכורות (חודשיים וחצי )אי קבלת דמי חופשה אי קבלת ימי הבראה אי קבלת תוספת שכר על שישי שבת וכו.. תודה ניר

    • כתב תביעה
      עו"ד דרור חייק | 12/11/2007 06:13

      שלום רב, 1. עם כל הרצון לעזור איננו מספקים בפורום זה דוגמאות לכתבי טענות בבית משפט. 2. כאשר אנו מנסחים כתב תביעה עבור לקוח זה בהתאם לנסיבות הספציפיות, להסכם החל על העובד ולחוקים המתאימים ויהיה זה לא מקצועי למסור לפונה בפורום דוגמת מסמך משפטי מבלי לדעת את צרכיו. 3. אני מציע לך לפנות באופן מסודר לעו"ד לאחר המקרים הרבים בהם נתקלתי כשעובדים חסכו את הפנייה לעו"ד בטרם משפט, ביצעו טעויות בכתב התביעה ותביעתם נפגעה עקב זאת. 4. משפט זהו עניין רציני - לאחר הגשת התביעה תתמודד מול מעסיק שלבטח יצטייד בעו"ד ותידרש לטעון בפני שופט - האמן לי שזה לא משחק ילדים - אם תפסיד תידרש לשאת בהוצאותיו. בכבוד רב דרור חייק, עו"ד