פנו אישית

  • עבודה?....
    יעל | 05/11/2007 08:24

    אנו קבוצת מדריכות במשרד החינוך מידי שנה אנו חותמות על "חוזה עבודה" המתחיל בספטמבר והמסתיים באוגוסט-סוף שנת הלימודים,וככה כל שנה מחדש. אנו מבקשות ליזום תביעה ייצוגית, הטוענת שמדריכה שלא עובדת בכיתה כבר 7 -8שנים, לא יכולה לחזור להיות מורה מן השורה,וחובת המעביד להעסיקינו בתפקידי הדרכה ללא איומים והפחדות כל שנה מחדש. כמו שמנהל בית ספר אחרי 8 שנים מקבל קביעות בתפקידו- גם לנו מגיע. מנהל אחרי 8 שנים יש לו תוספת ניהול קבועה כולל הפנסיה גם אם לא ימשיך להיות מנהל, ולנו -שאנו מלוות את המפקחותץ ומנהלי בתי הספר -אין מי שיגן עלינו וישמור על זכויותינו ,המעביד-נוטה כל העת לשבור את רוחנו ואחדותינו,כדי שנשתעבד לרצונותיו, הרבה מעבר לשעות העבודה המקובלות, ונעבוד יומם ולילה ,כדי שייקחו אותנו בשנה הבאה. הארגונים לא התייחסו כלל למדריכות - בשום הסכם . אז מי יכול מכאן -לסייע לנו,ולבצע אולי פריצת דרך בתביעה ייצוגית. או מעשה אחר היכול להואיל לנו כדי שגם אנחנו נהיה מיוצגות ,וכבודינו לא יהיה לריק תודה יעל

    • פנו אישית
      עו"ד רענן קריב | 05/11/2007 09:05

      עליכן לפנות לעורך דין המתמחה בדיני עבודה להתיעצות מפורטת. תוכלו לפנות לאינדקס שבעמוד הבית של הפורום. רצוי עו"ד שמתמחה בהתארגנות עובדים.