מחלקת גבייה

  • מחלקת גביה
    רפול | 06/10/2008 09:37

    לאחר שהייתי בוועדת ערר קיבלתי 55 אחוזי נכות רפואית שמתוכם 30 אחוז על מחלה אחת נפשית לםי סעיף 34 ד ועוד סעיף על ניוון בברכיים סך הכל 55 אחוזי נכות משוקללים הייתי אצל פקידת שיקום ואמרה לי שעקב הנכות הנפשית שלי והבעיות בברכיים והשנים הרבות שאני נמצא במצב הנפשי הקשה אינני בר שיקום התיק חזר לנכות כללית ועכשו צלצלתי למוקד ביטוח לאומי ואמרו לי שהתיק נמצא במחלקת גביה מה בעצם קורה עכשו בטיפול בתיק שלי?רתיתי לציין שאחוזי הנכות הרפואית הם לצמיתות וציינו בפרוטוקול נכות ושר"מ ליד הסעיפים .

    • מחלקת גבייה
      אורנה | 06/10/2008 11:36

      זה כבר סימן טוב והטיפול שלך בתיק מתקדם ועתה נעשים החישובים לתשלום. מעבר למידע זה,עליך לפנות לביטוח הלאומי. בהצלחה וגמר חתימה טובה.

      • לגברת אורנה תודה
        רפול | 06/10/2008 11:41

        אורנה תודה על התשובות והיחס וכמובן על העידוד

        • לאורנה עוד שאלה קצרה
          רפול | 06/10/2008 11:43

          אורנה בערך כמה זמן זה יכול לקחת עד לתשלום בערך....

          • זמן טיפול בתשלום
            אורנה | 06/10/2008 13:08

            בד"כ,תלוי בעומס בסניף המטפל ועליך לקחת עתה גם בחשבון את תקופת החגים וחול המועד סוכות בו לא עובדים. עוד קצת ואתה תכנס לרוטינה של תשלום חודשי קבוע בכל 28 בחודש. בברכה, אורנה.