העתקתי לך הסברים + קישור וראה בעיקר בתנאי הזכאות

  • זכאות לדמי אבטלה
    עידו | 16/09/2008 22:17

    שלום לכל המסיעים והעוזרים. אני בן 26 בחור נשוי משוחרר השתחררתי ב -11 ל -7 2007 אחרי שירות צבאי של שנתיים (הצבא לא רצה להשאיר אותי בגלל תשלומי תשמ"ש מלאים שקיבלתי) כיום אני עובד בחברת תקשורת בתור נציג טלפוני. תחילת העבודה , יותר נכון קורס ההכשרה וקליטתי בחברה היתה ב 10 לדצמבר 2008 . אני סטודנט מסיים שנה א' עוד מעט והעבודה לא מסתדרת לי עם הלימודים, אני נאלץ לעבוד בימים שבהם יש לי לעיתים קורסי השלמה והעשרה . בנוסף, יש לי בעייה עם אופי העבודה . אבקש לדעת האם אני זכאי לדמי אבטלה ??? כומבן שברצוני לעבוד ולא ליפול על הציבור ,אבל אני חייב חודש חודשיים לתור אחרי עבודה סטודנטיאלית נורמלית שלא שוחקת אותך כל כך. בברכה עידו.

    • העתקתי לך הסברים + קישור וראה בעיקר בתנאי הזכאות
      חיים רייזלר | 17/09/2008 12:23

      אבטלה - האם מי שעזב את עבודתו מרצונו, בלי הצדקה, יכול להיות זכאי לדמי אבטלה? מי שהפסיק את עבודתו מרצונו, ללא הצדקה, יתחיל לקבל דמי אבטלה רק לאחר 90 ימים מיום שהפסיק את העבודה. למרות זאת חשוב להתייצב בלשכת שירות התעסוקה סמוך ליום הפסקת העבודה, כדי לשמור על תקופת האכשרה הנדרשת. אבטלה - האם סטודנטים זכאים לדמי אבטלה ? סטודנט לתואר ראשון, שלומד תוכנית לימודים מלאה והתפטר כדי ללמוד, לא יהיה זכאי לדמי אבטלה. סטודנט שעבד בתקופת לימודיו ופוטר מהעבודה, יכול להיות זכאי לדמי אבטלה. סטודנט יכול להיות זכאי לדמי אבטלה בחופשת הקיץ, אם הוא עומד ביתר תנאי הזכאות.