אל תתייאש

  • ביטוח לאומי.מתי תוציאו אותנו להורג?...עבור חיים ר
    אשר שושן | 13/08/2008 23:30

    חיים שלום. לא עבר חודש ימים והנה שוב אני כותב לך. לאחר חודשים של עינוי וסבל.בלי כלכלה בלי כסף.אם שני ילדים קטנים בבית אשר נמצאים בחופש. ואם לא היה לי מספיק.הנה שוב. היום אני מקבל מכתב. אחרי שכבר אני רושם בלשכה מאז שסיימתי את הקורס. ושתבין אם המכתב שלהם הגעתי לשכת העבודה. ואם מכתב של הקורס עצמו שסיימתי.וכאשר אני מתייצב בכל יום ראשון כמו שעון.בלשכה. בלי סירובים. ובלי שום טרקים. חוקי .אני מקבל מכתב היום שבו כתוב .הבטחת הכנסה לא תשולם .הינך חייב לגשת ללשכת תעסוקה ולקבל כל עבודה התואמת למצב בריאותך. על פי אישור שירות התעסוקה לא פנית לקבלת עבודה כנידרש על ידם בחודש 07\2008 וכ. וכ....אמאלה.פחד אלוהים להסתמך על ביטוח לאומי.ראשית בטוח במיליון אחוז שאיתי אין בעיה.חתמתי עשיתי כל הנדרש. והגעתי בזמן.נניח וטעיתי ולא הגעתי או כל סיבה אחרת בעולם.אותה שאלה כמו אז.למה חיכיתם עד היום ל-14 לחודש להודיע לי שלא מגיע לי...אנחנו בני אדם לא כלבים.יש לי מחויבות בבית.יש תשלומים.יש ילדים.כל ההוראות קבע חזורו לי מחודש שעבר.מה עכשיו..עוד הפעם עוד חצי חודש למקדמה.מה קורה להם.מה המשחק הזה.לייאש אותי.להרוג אותי.חצי חודש רק מלווה מחברים ממשפחה בכדי להתקיים.אריטק קרח לא קניתי לילדים כל החופש הזה.שלא נדבר על בילוי או טיול או סרט. או איזה בגד או נעל.לא מספיק שאתמול קיבלתי כבר מכה אחת מהם בזה שועדת ערר של הנכות דחתה אותי.הנה עוד מכה היום..למה ככה..שיקחו כיתת יורים ויוציאו אותנו להורג. מה הבעיה.אני נשבע לך בכל היקר לי שאני בהלם מוחלט.אני בשוק.אני אומר לך בתור חבר אח. אני לא יודע מה אני הולך לעשות מחר בביטוח לאומי.לא..לא אני לא הולך לעבור את זה עוד פעם. נשבע לך. ברגע זה אם תבקש שאני יזמין אותך לקפה.או סתם סנדבייץ.בכאב אומר לך אין לי..בבכי אני כותב לך.ביום שישי האחרון.הילד בן ה-14 הלך לחפש בקבוקים ופחיות בשביל אוכל לשבת.אז תבין לאן מוביל אותי...מחר אני יעשה לזה סוף.הילדים שלי לא יחיו ברעב.

    • אל תתייאש
      גל | 13/08/2008 23:51

      הרבה אנשים אוכלים חרא מביטוח לאומי. צריך סבלנות והכי חשוב לשמור את כל המסמכים מהם שלא יוכלו להגיד שלא באת ולא חתמת. דבר שני גש ללשכה המשפטית באזור מגוריך, לייעוץ בחינם אצל עורך דין ותביא לו את כל הניירת שיש לך לגבי נכות ואבטלה והוא יוכל להנחות אותך איך להמשיך.

    • אשר שלח לי באימל את פרטיך ואנסה לדבר עם המלאכית  לת
      חיים רייזלר | 14/08/2008 09:49

      • חיים תודה לך.אני יהיה ביום ראשון גם בלשכה וגם בביט
        אשר שושן | 14/08/2008 14:27

        056226541 ..רציתי היום ללכת.לא ישנתי כל הלילה רק לקראת הבוקר נרדמתי קצת.וכאשר קמתי כל הגוף כאב לי. במילא לא יעשו כלום איתי לקראת סוף שבוע .ובמילא ביום ראשון אני חותם בלשכה ככה שחבל על הנסיעות אני רוצה את מספר הפקס שלך.ואני יצלם לך את כרטיס ההתיצבות רק בשביל להוכיח כמה סבל אני עובר איתם.

    • אשר שוחחתי עם המלאכית ועליך להבין שמוטל עליך לעשות
      חיים רייזלר | 14/08/2008 11:07

      את המתבקש ממך ואם זה כולל התייצבות בלשכה עליך להתייצב ועם כל האמפטיה ואני מבין לליבך במידה ולא התייצבת ולא הגשת אישור מתאים לפשר אי ההתייצבות הרי שאתה בבעיה,אלו חוקים יבשים. אשמח לעזור לך אך עליך לעמוד בדרישות החוק.

      • וכרגע קיבלתי טלפון ומודעים לי כי כל חודש יולי לא
        חיים רייזלר | 14/08/2008 11:12

        התייצבת אז איך אתה מצפה לקבל קצבה?

        • חיים חבל שאני לא יכול לשלוח לך את כרטיס הלשכה
          אשר שושן | 14/08/2008 14:18

          אבל אני ינסה לצלם ולשלוח לך בפקס שתראה כמה פדיחות יש ליטוח לאומי...

          • אשר במקום לשלוח לי ערער על ההחלטה ושלח את הסוללרי
            חיים רייזלר | 14/08/2008 18:35

            שלך בכדי שיתקשרו איתך ביום א' ולקצר את התהליך.